Noves propostes de L’Aquàrium de Barcelona per a aquest estiu 2002.

Noves propostes de L’Aquàrium de Barcelona per a aquest estiu 2002.
Publicada el 30 junio 2002 19:16:00
Archivado en noticias de L´Aquarium de Barcelona del año 2002


Logo de L´Aquarium de Barcelona Les noves activitats per a casals, esplais, escoles d’estiu, etc,… i l’ampliació de l’horari de visita fins a les 23’00h són les noves propostes de L’Aquàrium de Barcelona per a aquest estiu.

Escoltar les històries del Capità Ahab, aprendre com es munta un aquari o assistir al Teatre del Fons del Mar són algunes de les activitats de les que els nens i les nenes podran gaudir.

L’Aquàrium de Barcelona ha endegat, fins el proper 26 de juliol, les seves activitats d’estiu orientades a casals, esplais, escoles d’estiu,… Amb un caire divertit i explorador els més petits podran capbussar-se dins les profunditats del medi marí podent gaudir de diferents activitats:

El Teatre del fons del mar, on la Dra. Pandora ensenyarà als més petits els secrets de L’Aquàrium i les seus habitants.

Els contes del Mar amb el Capità Ahab qui ens explicarà les seves divertides i sorprenents aventures.

Descobreix el mar! Després d’una divertida visita per L’Aquàrium, els nens podran aprendre com construir un petit aquari.

Podeu consultar més informació sobre preus, horaris i reserves a la nostra pàgina web: http://www.aquariumbcn.com a “Activitats d’estiu”.

Per altre banda des de l’1 de juliol i fins el proper 31 d’agost s’amplia l’horari d’obertura de L’Aquàrium fins a les 23’00h.

/public/fotos/Tunel-de-cristal-del-Aquarium-de-Barcelona.jpg



Parques temáticos te presenta toda la actualidad que acontece a los parques de diversiones, zoos y de ocio en general de todo el mundo, esta noticia esta archivada en la sección de L´Aquarium de Barcelona del año 2002, donde te presentamos todas las novedades de L´Aquarium de Barcelona que acontecen esta temporada.



Toda la información es de carácter informativo y no comercial. La información ofrecida en Achus! proviene de los comunicados emitidos por las empresas, y colaboradores por lo que en ningún caso Achus! es responsable de la veracidad y exactitud de dichos datos. Todos los logos e imágenes de empresas aquí señaladas son propiedad de sus dueños.