El Parc Animal de Sobrestany ja ha acollit les noves espècies d'animals de aquesta temporada.

El Parc Animal de Sobrestany ja ha acollit les noves espècies d'animals de aquesta temporada.
Publicada el 03 junio 2004 13:18:00
Archivado en noticias de Varios del año 2004


Logo de Varios Torroella de Montgrí 2 de Juny de 2004
El Parc Animal de Sobrestany ja ha acollit les noves espècies d'animals que aquesta temporada presenta en el segon recorregut que es realitza a peu; són una parella de coatís (tejón en castellà), de la mida d'un gos amb una gran cua i un nas molt allargat, per aixó la seva denominació llatina fa referencia a aquesta característica: Nasua nasua. Aquests són originaris dels EE.UU.

També podrem conèixer a la parella d'osos rentadors o més coneguts en castellà com a "mapache". Estan situats a la mateixa zona que els coatís i com que els agrada molt pujar pels arbres se'ls ha reproduït una espècie de bosc. Aquests animals s'anomenen així perquè renten els aliments abans de menjar. Són molt graciosos perquè als ulls veureu que tenen unes taques negres semblants a una màscara.
Si voleu conèixer d'aprop la nova fauna del Parc, fer fotos i passar un dia envoltats de natura, us esperem!!!

/public/fotos/Coati-Nasua.jpg


El Parc Animal de Sobrestany
Ctra. de l'Escala a Torroella de Montgrí, desviament km. 3,5. Sobrestany
17257 Torroella de Montgrí (Girona)
Tel. 972.78.84.94


Parques temáticos te presenta toda la actualidad que acontece a los parques de diversiones, zoos y de ocio en general de todo el mundo, esta noticia esta archivada en la sección de Varios del año 2004, donde te presentamos todas las novedades de Varios que acontecen esta temporada.Toda la información es de carácter informativo y no comercial. La información ofrecida en Achus! proviene de los comunicados emitidos por las empresas, y colaboradores por lo que en ningún caso Achus! es responsable de la veracidad y exactitud de dichos datos. Todos los logos e imágenes de empresas aquí señaladas son propiedad de sus dueños.